Skip to content

E usor.

august 9, 2013

  E usor sa fi centrul universului cuiva cand acel cineva e singur, cand nu are prieteni, bani, cand a trecut mult timp de cand a avut altceva decat relatii pasagere pentru mult timp, e usor. E usor sa te lasi furat de situatie. E usor sa nu te gandesti nici o clipa ca esti doar o manta de vreme rea, o melodie menita sa binedispuna pentru cateva minute, o gura de aer de munte inainte de a te intoarce in orasul gri, un one night stand mai lung si cu oleaca de sentimente just to make the story nicer. E usor.

             Oare cati oameni ar ramane alaturi de oamenii langa care sunt acum daca s-ar trezi maine cu mai multi bani decat ieri, cu mai multi prieteni decat ieri?

             Oare cum e corect? Sa te distantezi de omul de langa tine pentru ca nu mai e frumos, vesel, nu mai castiga la fel de multi bani, sau sa incerci mai intai sa cauti in el, sa vezi daca e de fapt asa cum l-ai cunoscut sau asa cum a ajuns? Nu, nu stiu cum e corect, dar stiu cum e usor. E usor sa renunti.

             Copii de la mare care nu construiau niciodata castele de nisip ci doar le daramau pe cele construite de altii s-au facut mari. Mari, mari de tot si in fata lor… totul e un castel de nisip, chiar si sufletul unui om. Partea buna? E mult nisip, mult de tot! Trebuie doar sa vrei si crezi ca poti sa reconstruiesti. Nu stiu insa cum faci pentru a te asigura ca unul din acei copii nu mai ajunge la noul tau castel. O insula pustie? Si ce farmec mai are castelul tau cand esti singurul care-l poate privi? E usor sa nu te mai urci pe cal dupa ce te-a doborat? Nu, nu e usor daca asta era pasiunea ta. E ucigator.

             Invata. Evolueaza. Crede. Construieste. Lumea are nevoie si de oameni, nu, lumea are nevoie si de tine, si de mine, si de noi toti.

             Uite, un cal! Am piciorul rupt, nu ma pot urca singura dar vreau. Ma ajuti? Da, tu! Nu, nu te gandi ca se va gasi cineva care sa o faca, nu te gandi ca tu oricum nu ai stii cum s-o faci, ca atatia altii ar face-o mai bine, etc. Tu esti aici, acum. M-ajuti?Image

Reclame

From → Uncategorized

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: