Skip to content

Pasiune

august 9, 2013

 Pasiunea este combinatia perfecta intre lacrima care cade chiar si cu ochii inchisi si hohotul de ras care pune stapanire pe tine indiferent de moment, de persoane, de tot! Cred c-as putea sa-mi omor trupul fara sa vreau caci pasiunea, in forma ei pura si nebuna, nu lasa creierul sa transmita informatia ca trupul a obosit; si? si ce? nu ar conta, nu ai simti si daca esti norocos nu ai muri niciodata pentru ca ai ramane prins, nemuritor in pasiunea ta… nemuritor pentru toti cei care se vor mistui in ea pe viitor si o vor face un foc din ce in ce mai puternic si mai frumos!

        Cred ca daca ai o pasiune si nu o urmezi, nu o consumi intr-un fel sau altul sau nu o lasi sa te consume in cel mai extrem caz, atunci oricum esti ca si mort, e lumina aceea din ochii anumitor oameni, energia aceea inexplicabila!

         Un fel de yin si yang, nu? In egala masura durere si placere, agonie si extaz, cat frumos se poate naste cand gasesti combinatia perfecta intre doua extreme! Incredibila putere care vine cu asta si faptul ca explica pentru cei implicati infinit mai multe lucruri pe cat lasa fara explicatie pentru cei din afara ei.

         Unii spun ca ar trebui sa iubim macar o data in viata, eu imi permit sa spun ca in fata pasiunii chiar si iubirea paleste pentru ca e pur si simplu mai completa, mai profunda decat poate fi orice altceva. E ideal sa le combini? Da. E posibil? Nu stiu, exista ideal? 🙂

         Alte voci spun ca nu e nimic mai sublim ca ceea ce voi simti pentru copilul meu si sunt de acord insa genul acela de iubire e neconditionata, la fel ca si pasiunea, asa ca nu se vor exclude niciodata, sunt parte a aceluiasi material, se regasesc in aceeasi esenta care a fost, este si va fi cu tine din prima pana in ultima clipa, doar starile difera…latenta, activa….EXPLOZIVA!

Reclame

From → Uncategorized

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: